panouri-solare-timisoara

Energia răsăritului alimentează mișcarea ta

panouri-solare-timisoara

De ce merită să investești într-un sistem de panouri fotovoltaice canadian solar

 • Home
 • Energie Verde
 • De ce merită să investești într-un sistem de panouri fotovoltaice canadian solar
canadian solar panouri fotovoltaice

 

           Facturile la energie electrică s-au dublat, chiar triplat în ultimii ani. Și, cu toate că prețul/kwh este plafonat în acest moment, sunt furnizori care se gândesc să-l mărească și de zece ori după expirarea termenului de plafonare.

 

           În aceste condiții tu vrei în continuare să virezi banii în contul companiilor de energie electrică, când îi poți economisi și folosi în alte scopuri? 

            De ce nu ai alege să folosești energia solară inepuizabilă, GRATUITĂ, regenerabilă și mai ales nepoluantă, în interesul tău și al familiei tale, cu doar un efort financiar inițial?

          Să fii independent energetic – prosumator- e ca și cum ai alege să trăiești mai liber, fără a fi constrâns să te ‘’agăți’’ de unul dintre furnizorii de energie electrică/termică. 

 

          Începând de astăzi poți produce singur energie cu ajutorul unui sistem eficient de panouri fotovoltaice, de înaltă calitate, așa cum este sistemul Canadian Solar, indiferent că o folosești pentru casa sau afacerea ta. 

 

 Să ne amintim pe scurt ce sunt panourile solare fotovoltaice

 

             Panourile solare fotovoltaice preiau energia solară și o transformă în energie electrică prin intermediul celulelor aflate în interiorul lor, dar se creează frecvent confuzie între panouri solare și panouri fotovoltaice.  

            Panourile fotovoltaice sunt un tip din cele 3 de panouri solare: termice (pentru încălzirea apei și a locuinței), fotovoltaice (producerea de curent electric) și mixte (cu ambele funcții). 

 

         Dacă ai ratat articolul nostru despre aceste panouri, te invităm să citești ce sunt panourile fotovoltaice, cum funcționează și care sunt componentele lor

 

            Intenționezi să-ți instalezi un sistem de panouri fotovoltaice? Știi faptul că eficiența, durata de viață și prețul sunt printre cele mai importante criterii de alegere a unui sistem de panouri solare fotovoltaice. De aceea este crucial să alegi un brand recunoscut, așa cum este Canadian Solar. 

 

Canadian Solar, printre cei mai mari producători de panouri solare: Locul 3 la nivel mondial

        Fondată în 2001, Canadian Solar și aflată pe locul 3 în top 20 ai celor mai importanți producători de panouri solare din lume, proiectează, produce și vinde panouri fotovoltaice ce își merită investiția, datorită prețurilor competitive, produselor foarte eficiente, dar și diversificării acestora (+ invertoare, kituri de sistem, baterii solare de stocare pentru uz rezidențial, comercial și industrial etc). 

   De ce merită să investești în panourile solare fotovoltaice Canadian Solar

          Chiar dacă faci un efort financiar inițial, sistemul de panouri fotovoltaice Canadian Solar este una dintre cele mai bune alegeri de pe piață la momentul actual.

Sursă info: canadiansolar.com

 

Publicația Forbes Homes, care folosește date oficiale și păreri ale experților din domeniu, afirmă despre Canadian Solar că este unul dintre cei mai mari producători de panouri solare.

Forbes Homes canadian solar panouri fotovoltaice

  Cele mai populare produse din portofoliul lor sunt seria HiKu/HiDM  ( în special HiKu6 și 7, accesibile și de înaltă performanță), celule PERC de înaltă eficiență (Passivated Emitter and Rear Cell), cu configurații de la 108, 120, 132, or 144 half cells, iar pentru utilizare comercială și industrială Canadian Solar oferă modulele bifaciale cunoscute ca BiHiKu.

 

       Eficiența lor atinge 22,8%, în special în cazul panourilor solare pentru rezidențial. 

canadian solar forbes home panouri fotovoltaice

 

Sursă info: Forbes. com         

 Eficiența măsoară cantitatea de energie solară pe care celulele solare o transformă în energie electrică utilizabilă. Deci, panourile solare mai eficiente vor genera mai multă energie electrică decât cele mai puțin eficiente, la aceeași cantitate de lumină solară care ajunge pe suprafața dispozitivelor. 

       Iată ce spune despre eficiență, profesorul de inginerie agricolă și biologică, Daniel Ciolkosz, Pennsylvania State University, potrivit cnet.com,  

       „Dacă este eficient în proporție de 20%, înseamnă că 20% din energia din lumina solară care ajunge la panou este transformată în electroni în mișcare”.

  Iată caracteristicile acestor panouri fotovoltaice, aflate în portofoliul nostru și cum se traduc ele în viața de zi cu zi

      Comercializăm panouri fotovoltaice monofaciale cât și bifaciale cu un număr de celule cuprins între 108 și 144, de puteri diferite începând de la 410W până la gama de vârf de 660W care pot fi dimensionate în funcție de nevoile tale.

       Panourile fotovoltaice Canadian Solar pe care le avem în portofoliul nostru pot fi utilizate atât de către clienții privați (pe acoperișuri mici sau mari), cât și de persoane juridice – antreprenori/instituții/parcuri – pentru suprafețe mari de acoperiș.

 De asemenea, pot fi utilizate pentru consumul și producția proprie atât pentru instalații conectate la rețeaua națională de electricitate, cât și pentru instalațiile izolate.

 • Au o putere între 410-792 W, furnizând mai multă energie electrică pentru acoperirea nevoilor de consum și eventual pentru vânzarea surplusului de energie electrică. Astfel, pe termen lung, reduci facturile la utilități, faci economii semnificative și nu mai depinzi de sursele tradiționale de energie;

 • Au o eficiență între 20,7 și 25,5 % (în cazul panourilor bifaciale), iar asta înseamnă că este produsă o cantitate mai mare de energie electrică la aceeași cantitate de energie solară:

 • Celulele monocristaline convertesc mai ușor energia solară în energie electrică, oferind mai multă putere de ieșire și rezistență la condiții de iluminare variabile sau la umbre, în funcție de numărul acestora din interiorul unui panou;

 • Cadrul din aliaj de aluminiu anodizat le oferă o durabilitate sporită și rezistență la coroziune, și condiții meteo variate, prelungindu-le durata de viață;

 • Datorită panoului frontal din sticlă călită cu strat antireflexie/sticlă securizată termic, există o absorbție mai mare de lumină solară, protecție mai mare împotriva zgârieturilor, a condițiilor meteo severe și a deteriorării cauzate de expunerea la radiațiile solare, menținând performanța și estetica designului;

 • Rezistența de 2.400 Pa la presiunea vântului îi asigură o protecție mare împotriva daunelor și riscurilor asociate vânturilor puternice, menținând integritatea și performanța panourilor;

 • Iar rezistența de 5.400 Pa la presiunea zăpezii protejează panourile împotriva deteriorării și avariei cauzate de zăpadă și îngheț;

 • Au garanție de performanță de peste 86% pentru cel puțin 25 de ani, iar asta înseamnă că producătorul garantează o eficiență a panourilor de cel puțin 86% din eficiența lor inițială timp de cel puțin 25 de ani de funcționare. Deci, în ciuda uzurii naturale, panourile vor continua să funcționeze la un nivel acceptabil și vor produce energie electrică într-o măsură semnificativă pe parcursul întregii perioade de garanție.

 

Contactează-ne și SCAPĂ de grija facturilor uriașe la energie electrică

 

      Și pentru că nu toată lumea cunoaște diferența dintre panourile monofaciale și bifaciale, le explicăm mai jos.

Ce sunt panourile monofaciale? Dar bifaciale? 

 

      În cazul panourilor monofaciale celulele solare sunt montate pe o singură parte a panoului, absorb lumina solară dintr-o singură direcție, din partea superioară expusă la soare și sunt eficiente în condiții de lumină directă. Sunt potrivite pentru majoritatea locațiilor, inclusiv pe acoperișuri rezidențiale și comerciale.

         Panourile bifaciale pot absorbi lumina solară atât pe partea superioară, cât și pe partea inferioară a panoului, permițând celulelor să colecteze și să transforme lumina solară din mai multe direcții. Acestea produc energie mai mare decât panourile monofaciale, deoarece pot absorbi și folosi lumina reflectată de la suprafețe, cum ar fi solul sau zăpada, în plus față de lumina directă. Au și o eficiență mai ridicată în condiții de lumină difuză, umbre sau reflecții multiple.

 ThermoEnergy Solar și Soarele fac echipă perfectă pentru a te deservi

      Cu noi, încă de la depunerea dosarului, trecând prin ofertare, îndrumare tehnică, documentație, suntem alături de tine. Lucrăm precum orologiul elvețian: precis și exact. Nu te amânăm, nu tragem de timp și executăm contractul în mod profesionist și responsabil. Te poți convinge singur citind câteva păreri ale clienților noștri.  

  Consultă oferta noastră de panouri fotovoltaice Canadian Solar, iar dacă ești interesat de o colaborare cu noi, lasă-ne un mesaj.

 

      De ce să alegi ThermoSolar Energy

 

       Pentru că expertiza ne permite să-ți oferim soluțiile potrivite nevoilor tale. Vei primi suport permanent, deoarece îți oferim consultanță, instalare, și suport tehnic pe toată durata de viață a sistemului tău, nu DOAR pentru instalare. În plus îți oferim transparență totală, fără costuri ascunse și te punem în legătură cu partenerii noștri pentru montaj profesional, al cărui beneficiu principal este reducerea la minim a riscurilor asociate cu electrocutarea.

 

Avem nevoie să ne creștem copiii într-un mediu mai sănătos! 

Credem că și tu ai aceeași dorință! 

 

Contactează-ne și devino independent energetic!

 

Poți consulta oferta noastră de produse aici

 

          

           Nu-ți putem oferi soarele în dar, însă te putem ajuta să ți-l faci prieten de nădejde! Alte surse informații decât cele menționate în cuprinsul textului: 

 

Comments (2)

 • Tu știai De Acești Factori Care Scad Energia Convertită De Panourile Fotovoltaice? - Panouri Solare Timisoara - Thermo Solar Energy - Energie Verde

  23/03/2024

  […] Iată un articol complet despre acest brand de panouri: de ce merită să investești într-un sistem de panouri fotovoltaice Canadian Solar. […]

 • 11 Beneficii Ale Panourilor Fotovoltaice. Investește Responsabil Pentru Viitor - Panouri Solare Timisoara - Thermo Solar Energy - Energie Verde

  05/04/2024

  […] sistem eficient, fabricat conform celor mai înalte standarde din domeniul energetic. Iată de ce să investești într-un sistem de panouri fotovoltaice Canadian Solar. Randamentul lor scade de obicei cu 0,5 % pe an, conform studiilor. Deci, chiar și după zeci de […]

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *