panouri-solare-timisoara

Energia răsăritului alimentează mișcarea ta

panouri-solare-timisoara

Despre noi

MISIUNEA NOASTRĂ

Tranziție Verde, Viitor Sustenabil

În ultimii am asistat la schimbări majore climatice și am fost nevoiți să ne ajustăm nevoile zilnice pentru îmbunătățirea calității vieții prin înlocuirea parțială sau totală a sistemelor clasice de încălzire. Ca în orice perioadă de tranziție, e nevoie timp și adaptare la noile cerințe ale viitorului.

Că o prima misiune a noastră, este aceea de a oferi și susține acele produse de calitate tehnologică sustenabilă pentru producerea energiei verzi în favoarea mediului nostru înconjurător.

De aceea alegem să oferim clienților noștri doar produse de calitate superioară pentru producerea de energie sustenabilă în detrimentul costurilor zilnice.

Ilie Barbu

Administrator

ECHIPA

Echipa ce stă la dispoziția clienților noștri este formată din:

faq 3 1
DE CE SĂ LUCREZI CU NOI?

Construim împreună un viitor mai curat

Suntem o echipa dimanică, avem valori și obiective profesionale comune, iar acest lucru ne permite sa oferim cele mai potrivite soluții pentru nevoile tale garantând eficiență și performanță pe termen lung.

Colaborăm doar cu furnizori de top pentru a asigura că produsele noastre sunt de cea mai bună calitate. Astfel, panourile noastre solare și sistemele asociate sunt durabile, eficiente și prietenoase cu mediul înconjurător.

Nu ne oprim doar la vânzarea produselor. Oferim consultanță, instalare, și suport tehnic pe toată durata de viață a sistemului tău. Echipa noastră este mereu pregătită să răspundă întrebărilor tale și să te ajute să maximizezi beneficiile investiției.

Pentru noi, relația cu clienții este esențială. Ne străduim să oferim informații clare și precise, fără costuri ascunse. Ești mereu informat cu privire la avantajele și costurile fiecărui produs sau serviciu, astfel încât să poți lua decizii informate.

WHAT WE OFFER

Best Offer For Renewable
Solar Solutions

FLUX DE LUCRU

Cum lucrăm

Stabilim întâlnirea

1

Programăm discuții pentru înțelegerea nevoilor tale.

Analizăm în teren

2

Evaluăm locația pentru soluții optime de instalare.

Dezvoltăm proiectul

3

Creăm planul personalizat pentru maximă eficiență energetică."

Predarea proiectului

4

Îți oferim soluția completă, gata de implementare.

process 1 1
testi 2 1

“They were fantastic through the entire purchase process. Had lots of ask and they were patient. When my system arrived”

Marko Polo

PRO SYSTEMS FOUNDER
quote icon
testi 2 2

“From its medieval origins to the digital era, learn everything there is to know about the ubiquitous lorem ipsum dummy.”

Peter Parker

SYSTEMS Developer
quote icon
testi 2 3

“Chewck were fantastic through the entire purchase process. Had lots of ask and they were patient. When my system Jonge”

Vivi Marian

Solar System Expert
quote icon
ab 6 1
about 6 2